Zo maak je van de huiskamer een RUSTPUNT

Jongens, wat bijzonder: mijn eerste boek is verschenen! ‘Zo maak je van de huiskamer een RUSTPUNT’. Tijdens de feestelijke prestentatie in de Algemene Boekhandel in Amersfoort waren niet alleen klanten, cursisten en vrienden van Van Leeuwen Feng Shui aanwezig, ook familie en gezin maakten er een hele bijzondere dag van. Dank jullie wel allemaal, voor het delen van dit bijzondere moment!

Zo maak je van de huiskamer een RUSTPUNT  Presentatie RUSTPUNT

Met een huis vol kinderen kan de huiskamer in een mum van tijd veranderen in een chaos. Wat kun je doen om te zorgen dat je woonkamer een RUSTPUNT blijft (zonder er een museum van te maken). Hoe lukt het je om je kleine kinderen klusjes te laten doen. En natuurlijk: hoe doe je dat ‘Feng Shui’?

Het boek is precies geworden wat ik ervan hoopte: een leuk en luchtig DOE-boek wat je cadeau kan doen aan jezelf of iemand die het goed kan gebruiken! (De vaste boekenprijs: 12,50 euro)

De reacties varieëren van

huiskamer een RUSTPUNT“ik kon niet stoppen met lezen”

tot foto’s van schetsen van plattegronden: mensen die meteen Feng Shui zijn gaan toepassen in de huiskamer!

En dat vind ik natuurlijk te gek! Want het liefst geef ik je oplossingen waar je iets mee kunt. Met je eigen stijl, je eigen budget tóch je huis helemaal Feng Shui maken.

Mijn inspiratie voor mijn werk haal ik grappig genoeg niet uit perfecte huizen! Ik vind het juist inspirerend om voor uiteenlopende problemen in huis praktische en inventieve oplossingen te vinden.

Ik denk mee met de mogelijkheden en het budget dat klanten te besteden hebben. Want van elk huis is een Feng Shui paradijs te maken. Het boek helpt je om stap voor stap van je eigen huiskamer een RUSTPUNT te maken.

Je kunt het boek makkelijk online bestellen.

 

Voor groepen worden lezingen verzorgd over dit boek! Mama café, vaderclub of vriendengroep? Geef je op voor een lezing!
RUSTPUNT

 

 

Geef een reactie