Feng Shui Consult

Een Feng Shui consult is bijzonder. In een consult worden alle puzzelstukjes als het ware in elkaar gepast en krijg je een totaalbeeld van je huis en welke invloed dat heeft op je leven. Je krijgt concrete en praktische adviezen die specifiek voor jouw huis gelden. Met jouw inrichting en budget!

Consult

Een Feng Shui consult bestaat uit een volledige analyse van de plattegrond van het huis en ik houd rekening met de geboortedata van alle bewoners. Dan volgt het huisbezoek waarbij ik graag alle ruimtes van je huis bekijk. Gaande weg geef ik advies voor inrichting en aanpassing van je huis. Zo kunnen we samen bekijken welke oplossingen passen bij jouw inrichting en budget. We nemen het consult op, zodat je naderhand de geluidopnames terug kunt luisteren. Na het consult ontvang je bovendien ook een schriftelijk uitwerking van het advies, compleet met foto’s en voorbeeldtekeningen, zodat je het advies ook later nog eens rustig kunt teruglezen. Zo kan je altijd jaren later nog teruglezen wat ook alweer de tips en adviezen waren!

Op maat

Altijd is een Feng Shui advies op maat. Zelfs rijtjeshuizen die hetzelfde lijken krijgen een andere analyse doordat bewoners een bepaald type keuken kiezen, bijzondere kleuren wensen of een uitbouw maken aan het huis. Dat verandert de energetische structuur en maakt dat er andere oplossingen nodig zijn!  Nog los van het feit dat geen enkel huis hetzelfde is, zijn de bewoners allemaal uniek! Hoe jouw huis effect heeft op jou wordt in grote mate bepaald door hoe je zelf in je vel zit!

Een Feng Shui Consult gaat als volgt in zijn werk:

  • feng shui plattegrondVooraf neem ik 2 uur de tijd om een complete analyse van je hele huis te maken. Daarvoor heb ik van jou een op schaal getekende plattegrond nodig van je woning. Ook reken ik op basis van jullie geboortedata uit wie het beste in welke kamer kan slapen.
  • Tijdens een huisbezoek van ruim 2 uur hebben we alle tijd om al je vragen te bespreken en mogelijke oplossingen voor knelpunten te zoeken.
  • Je kunt ervoor kiezen om een puntsgewijs overzicht te ontvangen van het consult |of| een volledig uitgewerkt rapport wilt ontvangen. Zo kun je (ook jaren later) nog goed teruglezen wat de adviezen waren en wat de achtergronden waren.

Investering: 587 euro |of| 887 euro met uitgebreid uitgewerkt adviesrapport