Huis Scan

Een Huis Scan is een hele goede oplossing als je professioneel advies wilt, van een expert die samen met jou door je huis loopt. Een Feng Shui Scan is heel geschikt wanneer je 1 probleem hebt wat je wilt bespreken of en duidelijke vraag (bijvoorbeeld hoe je het beste de nieuwe keuken kunt indelen). Vooraf wordt een analyse gemaakt van de plattegrond van je huis. Tijdens het bezoek aan huis wordt gekeken welke van de oplossingen het beste past bij jouw smaak en budget. Feng Shui scan

Een Feng Shui Scan betreft een mondeling advies. Je mag het gesprek opnemen. In het gesprek van ruim een uur krijg je tips en adviezen die specifiek gelden voor jouw huis. De adviezen die je krijgt zijn praktisch en je kunt meteen aan de slag om ze uit te voeren.

Wat moet je doen?

  • Stuur een op maat getekende plattegrond van je woning op
  • Geef de geboortedata door van alle bewoners van het huis
  • Maak een afspraak voor een telefonisch gesprek of een video-call.

Het huisbezoek

Bij het huisbezoek besteed ik eerst kort aandacht aan de uitleg van de achtergronden van Feng Shui. Daarna laat ik je zien wat de analyse is van je huis en wat je huis mij ‘vertelt’. We bespreken op welke manier je huis van invloed is op jou en je medebewoners en natuurlijk wat je daaraan kunt doen.

Zo kunnen de Nine Star Ki getallen (die we afleiden uit de geboortedatum) een mooi inzicht geven in de familie dynamiek, maar ook duidelijk maken waarom de slaapkamers op een bepaalde manier moeten worden verdeeld.

Voordat ik op bezoek kom besteed ik ruim een uur aan het maken van een analyse van je woning aan de hand van een plattegrond die je mij toestuurt.

Investering: 177 euro of 297 euro met hand-out

Vraag een Huis Scan aan