Of Feng Shui iets voor jou is? Ja!

Feng Shui klinkt misschien wat zweverig, maar hé, Wind Water (de letterlijke vertaling) klinkt ook niet echt lekker toch? Het is simpelweg de wijze waarop ik naar je huis kijk en je advies geef over inrichting, kleur en andere elementen. Wellicht heb je al eens een boek over Feng Shui gelezen en ben je het hier en daar al aan het toepassen? Dat is natuurlijk helemaal goed! Maar waarom zou je dan een Feng Shui adviseur inhuren als je het ook zelf kan doen?

Net als bij de dokter, kun je heel ver komen als je bijvoorbeeld de griep hebt met zelf paracetamol nemen, goed eten en uitrusten.

Van Leeuwen Feng Shui.nl

Van Leeuwen Feng Shui.nl

Vaak kun je die tips en adviezen zo van internet halen en ben je er weer bovenop. Maar soms… heb je toch echt advies van je dokter nodig. Omdat de diagnose moeilijk te stellen is of omdat je simpelweg niet de goede oplossing weet. Hopen van je gebroken been af te komen met paracetamol en gezond eten bijvoorbeeld zal een dokter je nooit aanraden…

Loop je vast in je zoektocht naar Feng Shui voor je huis? Met mijn tips en advies maak je van je huis een heerlijke plek. Met eenvoudige, praktische en betaalbare oplossingen verander je zo niet alleen hoe je huis eruit ziet, maar ook hoe je je voelt. Zoals de Chinezen zeggen: zoals je huis is, zo ben jij!

Overal waar mensen verblijven kan Feng Shui worden toegepast. Daar waar mensen zich prettig voelen, zullen zij langer verblijven, productiever werken, beter leren, beter worden. Ook voor scholen, werkplekken of winkels geef ik advies op maat.

Maatwerk

Feng Shui is altijd maatwerk. Als professioneel Feng Shui adviseur kijk ik altijd naar jouw huis, jouw situatie en jouw geboortedatum. Natuurlijk gelden de algemene regels van Feng Shui die je in alle boekjes en op internet kunt lezen, maar de meerwaarde van een professioneel Feng Shui advies is wat er specifiek voor jouw huis geldt! Door een verbouwing, of een kleur die je op een muur hebt geschilderd kan het zijn dat je behoorlijk hebt ingegrepen in de energie van je huis. Met algemeenheden kom je dan niet tot de kern van je probleem. Dat kan ook zo zijn met de inrichting die je hebt gekozen. Bovendien hebben mensen vaak een blinde vlek voor de eigen situatie.

Kennis en inzicht kun je op veel verschillende manieren vergaren. Welke manier past bij jou?Feng Shui advies Van Leeuwen

  • Kom eens in mijn huis kijken en geef mij tips en advies, zodat ik mijn eigen huis Feng Shui kan inrichten!
  • Kan je mij vertellen wat ik moet doen als ik je mijn plattegrond en wat foto’s stuur?
  • Hoe kom ik beter in de flow van mijn leven? In balans? Kan dat aan de hand van mijn geboortedatum?
  • Leer mij het zelf te doen!
  • Ik wil geïnspireerd worden en ben gewoon nieuwsgierig naar wat Feng Shui en Nine Star Ki is!
  • Ik heb echt maar één korte vraag…

Neem gerust contact op om te kijken of ik wat voor je kan betekenen! wieke@vanleeuwenfengshui.nl