Tips, cursus en advies | "Verander je huis, verander je leven!"
Vragen? Bel mij op +31 657 025 144

Nine Star Ki

Nine Star Ki

Nine Star Ki is een oude vorm van Astrologie die op een verbluffende wijze een kijkje geeft in de ‘energie’ waaronder jij geboren bent! Zo krijg je een mooi beeld van je karaktereigenschappen.

Nine Star Ki verwijst letterlijk naar de sterren: de sterren waar naar gerefereerd worden zijn die van “het steelpannetje” in combinatie met de “Poolster” en de ster “Wega”.

De energie zoals die wordt beschreven in Feng Shui in de 9 verschijningsvormen komen overeen met de 9 cijfers gebruikt in Nine Star Ki. Daarom zijn deze verschillende disciplines zo met elkaar verweven.

5 elementen

Ontdek je wat de één zo sociaal maakt en de ander zo scherpzinnig. Waarom houdt de één van structuur en regels en de ander van flexibiliteit? Vraag je je weleens af waarom je zo botst met een persoon, terwijl iemand anders met diegene kan lezen en schrijven?

Met Nine Star Ki kom je achter de fundamentele elementen die ons leven kleur geven.

De 5 elementen water, hout, vuur, aarde en metaal geven je inzicht in hoe jouw leven ‘werkt’. Deze eeuwenoude vorm van Chinese astrologie is een heel toegankelijke en heldere manier om inzicht te krijgen in je eigen levenscyclus en die van je naasten. Hierdoor krijg je verbluffende inzichten die je verder kunnen helpen in je zoektocht naar balans in je leven. Je kunt deze informatie ook gebruiken voor meer balans in je gezinsleven.

Welk element heb jij nodig om je compleet te voelen?

Tijdens een consult ontvang je een korte schriftelijke uitwerking, welke ik toelicht in een persoonlijk gesprek van ongeveer een uur. De prijs van een Nine Star Ki consult is 89 euro (dit is al inclusief btw, exclusief eventuele reiskosten). Wanneer je een Nine Star Ki gezinsconsult wilt is dat 179 euro (inc. btw) Klik HIER om je contact op te nemen voor een consult. Nine Star Ki consulten zijn ook mogelijk via skype.

Vanaf het najaar 2017 kun je ook de CURSUS Nine Star Ki volgen. De planning hiervoor is nog niet rond, dus als je interesse hebt, kun je je voorkeursdagen en tijden nog doorgeven! Geef mijn voorkeur door

Laatste berichten

Wieke van Leeuwen is Red Ribbon Professional Feng Shui Consultant aangesloten bij het Internationale Feng Shui Gilde.

NewLogo2007

"The International Feng Shui Guild is a large worldwide network of professionals who are shaping the future of Feng Shui and its practical application in the home, business, and community."