Feng Shui plane

Feng Shui advies in Athene

In april ontving ik een mail uit Cyprus, of ik in Athene een Feng Shui advies wil geven voor een appartement. Ja natuurlijk wil ik dat!

Het voorwerk

De analyse van de plattegrond kon ik natuurlijk al hier in Nederland doen. Ik leg dan de Bagua op de plattegrond en kan de eerste knelpunten al vinden.

Ik reken ook altijd de Nine-Star-Ki van alle bewoners uit. De elementen die bij de bewoners horen zeggen namelijk ook veel over hoe sterk de invloed van het huis zal worden ervaren.

De straten van Athene

12 augustus was het zover. Heel bijzonder om door de straten van Athene te lopen en de omgeving te ervaren. Anders dan in Nederland, is het in Athene heel gewoon in om braakliggende terreinen in de buurt te hebben. Deze vervallen gebouwen en stukken land,  zijn echter van grote invloed jouw eigen huis. In het geval van dit appartement levert het braakliggend stuk land achter de woning mogelijk een grote negatieve vibe voor de bewoners. De tip voor deze bewoners is dan ook om er zorgvuldig mee om te gaan; hun appartement goed te verlichten vanaf het achterbalkon en eventueel een Bagua-spiegel op te hangen met als doel de negatieve effecten buiten hun huis te laten.

Vervallen Athene

De omgeving van je huis heeft een grote invloed op je woongeluk.  Niet alleen het braakliggend stuk land vormde een probleem voor de eigenaren van het appartement in Athene. Ook de staat van onderhoud van de straat verderop liet zien dat de stoep maar weinig gebruikt werd. In F

eng Shui kun je dat ook wel zien als de stagnatie van de energie.

Waar ik soms nog wat moeite had met mijn overburen (die elke week hun stoepje vegen, de tuin spik en span houden en de kozijnen en deuren elke week poetsen) kan je hier op de foto’s goed zien wat het betekent als je buurt niet zo netjes is. Reminder to self: Toch ook zelf maar weer vaker mijn stoepje vegen 😉

Feng Shui advies op afstand

Het afsluitende Feng Shui advies ging via een video-call. Te gek dat je op deze manier een dame uit Cyprus advies kunt geven over haar appartement in Griekenland terwijl zij op dat moment in Rusland is! De uitwerking van het advies had zij al per e-mail ontvangen, daardoor was het ‘advies op afstand’ net zo effectief en bijzonder als een persoonlijk advies aan huis.

Ze was uiteindelijk zo blij met het advies dat ze het ook cadeau gaf aan haar goede vriendin! #happycustomer #fengshuirocks #fengshuicadeau

Wil je ook meer weten over Feng Shui advies op afstand? Bel of mail me gerust!

Geef een reactie