Tips, cursus en advies | "Verander je huis, verander je leven!"
Vragen? Bel mij op +31 657 025 144

Feng Shui reizen

Feng Shui in Athene

Feng Shui in Athene

Feng Shui advies in Athene In april ontving ik een mail uit Cyprus, of ik in Athene een Feng Shui advies wil geven voor een appartement. Ja natuurlijk wil ik dat! Het voorwerk De analyse van de plattegrond kon ik natuurlijk al hier in Nederland doen. Ik

Lees verder...

Feng Shui in Washington

Feng Shui in Washington 22 juni  Weer onderweg naar huis. Dankbaar voor alle mooie ervaringen en lieve mensen die ik heb ontmoet hier in Amerika. Ik kom graag nog eens terug! On my way home. Thankfull for all the experiences and lovely people I met here in

Lees verder...

Laatste berichten

Wieke van Leeuwen is Red Ribbon Professional Feng Shui Consultant aangesloten bij het Internationale Feng Shui Gilde.

NewLogo2007

"The International Feng Shui Guild is a large worldwide network of professionals who are shaping the future of Feng Shui and its practical application in the home, business, and community."