In een notendop

Mensen zeggen vaak ‘godzijdank, je bent gewoon normaal!’. Feng Shui wordt over het algemeen vaak als ‘zweverig’ bestempeld, maar na een consult van mij blijkt het toch ook heel praktisch en ‘down to earth’ te zijn.

Ik ben Wieke, trotse moeder van 2 jongens. Samen wonen we in ons droomhuis in Leusden.

Mijn werk als Feng Shui consultant houdt in dat ik mensen help om inzicht te krijgen van alles wat er speelt in hun leven doormiddel van hun huis. Ik ben van jongs af aan al heel gevoelig voor de omgeving en ik heb in de afgelopen 10 jaar geleerd hoe ik dat kan inzetten om anderen gelukkiger te laten zijn met hun huis en hun leven.

Ik vind het vooral belangrijk dat JIJ iets kunt met de adviezen die ik je geef. Vanaf 2011 heb ik diverse opleidingen gevolgd in Feng Shui (in Amersfoort, Amsterdam en in Washington). Omdat ik wát ik doe graag goed doe, heb ik het Red Ribbon examen gedaan bij het Internationale Feng Shui gilde. Ik vind blijven leren een must.

Integriteit en oprechtheid zijn voor mij de basis in mijn  werk en in mijn leven. Mijn consulten zijn daarom ook voor iedereen anders. Waar het voor de één nodig zal zijn om in te gaan op  ‘waarom relaties geen stand houden’, zal het voor de ander neerkomen op schuiven met meubels of een kleur-advies.

Ik overleg met jou waar jij nu in je leven tegenaan loopt en welke handvatten jij op dit moment kunt gebruiken. Omdat het werk zo persoonlijk is werk ik het liefst 1 op 1 in een advies op maat . Je kunt ook kiezen voor een cursus Feng Shui in een kleine groep, waarin het ook veilig voelt om te delen.

Je woning laat mij zien wat er speelt in jouw leven en door dat aan jou terug te vertellen krijg je het inzicht om zélf aan de slag te gaan met de verandering die je wilt!

In 2012 ben gestart met Van Leeuwen Feng Shui en ik heb mensen geholpen met uiteenlopende vragen: van gezondheidsproblemen tot zich niet fijn voelen in hun eigen huis, tot het verkopen of aankopen van hun huizen.

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden of wil je meer informatie over een bepaald onderwerp? Aarzel niet en neem geheel vrijblijvend contact met me op!

Wieke van Leeuwen 

‘Red Ribbon’ professioneel Feng Shui adviseur, aangesloten bij het internationale Feng Shui Gilde

Red Ribbon Logo

Wieke van Leeuwen Feng Shui

Met beide benen op de grond en het hoofd in de wolken.

“Over Feng Shui is veel geschreven en je kunt er prachtige boeken over lezen, maar om met al die informatie ook een fijne inrichting te creëren kan heel lastig zijn. Ik integreer al deze informatie en kijk ook naar de gebruikers van het pand om de meest optimale oplossingen in een helder en overzichtelijk advies aan je te presenteren.”