Feng Shui Agenda

Workshop Feng Shui

Feng Shui workshopwoensdag 22 januari 10.00 – 12.00 uur | Van Leeuwen Feng Shui, Leusden| Feng Shui, de kunst van het inrichten. Tijdens deze workshop maak je kennis met de basisbeginselen van Feng Shui. Ben je benieuwd hoe je jouw huiskamer eenvoudig verandert: van chaos naar rust, van kil naar gezelligheid? Of wil je veranderingen in de slaapkamer? Tijdens deze workshop werken we met de basisprincipes van Feng Shui en legt Feng Shui professional Wieke van Leeuwen in 2 uur uit hoe je de sfeer in de ruimte kunt veranderen. tickets

woensdag 19 februari 10.00 – 12.00 uur | Van Leeuwen Feng Shui, Leusden| Feng Shui, de kunst van het inrichten. Tijdens deze workshop maak je kennis met de basisbeginselen van Feng Shui. Ben je benieuwd hoe je jouw huiskamer eenvoudig verandert: van chaos naar rust, van kil naar gezelligheid? Of wil je veranderingen in de slaapkamer? Tijdens deze workshop werken we met de basisprincipes van Feng Shui en legt Feng Shui professional Wieke van Leeuwen in 2 uur uit hoe je de sfeer in de ruimte kunt veranderen. tickets

Cursus Feng Shui | april en mei 2020

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die zelf met Feng Shui aan de slag wil in zijn eigen huis. Leer alles wat je nodig

Cursus Feng Shuihebt om je eigen huis Feng Shui te maken en te houden. Let op, dit is meer dan alleen Feng Shui basics leren, immers: Verander je huis, verander je leven! Meer informatie kun je vinden via deze link.

Cursus Feng Shui Ja! de data zijn bekend! Het eerste cursusweekend is zaterdag 18 en zondag 19 april. Het tweede cursusweekend is zaterdag 9 en zondag 10 mei en op zondag 24 mei 2020 is de laatste bijeenkomst van de cursus. Meer informatie over de cursus vind je hier.

Gratis Feng Shui lezing aanvragen

Lezingen over Feng Shui zijn bijzonder, inspirerend en aan te passen aan de groep waar de lezing voor gegeven wordt. Lezingen zijn gratis, houd moet echter wel rekening met reis- en parkeerkosten. Om een lezing aan te vragen kan contact worden opgenomen.

Wist je dat? Feng Shui aan de keukentafel!

Wist je dat je zelf een workshop kunt organiseren? Wanneer je 4 tot 6 deelnemers hebt, kunnen we een workshopdatum plannen die jou uitkomt! Als dat handig is kan het ook op een locatie die jullie kiezen. Neem contact op voor meer informatie.

Heb je tips voor een toffe locatie of zou je graag de workshop willen zien in een plaats bij jou in de buurt? We zijn heel benieuwd naar je voorstel! Stuur dan een mailtje via het contactformulier.

De workshops zijn bedoeld als eerste kennismaking met Feng Shui of Nine Star Ki. Ben je nieuwsgierig naar wat het inhoudt maar wil je niet direct een 5 daagse cursus volgen? Dan is een workshop iets voor jou! In  kun je ervaren wat een bijzondere inzichten Feng Shui en Nine Star Ki kunnen verschaffen.