Feng Shui Agenda

Verschillende data beschikbaar:

Vrijdag 17 juli | 10.30 uur gratis online meeting | inschrijven

 

 

 

workshop Feng Shui (level 1 / 67 euro)

vr 11 sept., za 12 sept., zo. 15 sept.  | 2 x 0,5 uur online-live en 1x 1 uur groepsessie-live | 15.30 uurtickets

Inhoud:

Samen gaan we je huis Feng Shui-en. 

In de groepssessie bespreken we alle vragen waar je tegenaan loopt.

In de eerste online les leg ik je nog eens uit hoe je te werk gaat. Je stuurt mij je huiswerk op en ik kijk voor je na of het goed gegaan is.

In de tweede online les ga je zelf op zoek naar mooie Feng Shui elementen voor in de kamer die je hebt uitgekozen en stuurt mij foto’s en voorbeelden.

Tijdens de groepssessie bespreek ik zoveel mogelijk voorbeelden van alle deelnemers, zodat iedereen de workshop met een persoonlijk advies afrondt!

 

Feng Shui & de levensaspecten (level 2 / 137 euro)

Datum: voorlopige planning: 2 weekenden,  2, 3, 4 oktober en 9, 10, 11 oktober 15.30 uur tickets

Inhoud:

We gaan dieper in op de conflicten in je huis. Wat betekenen ze voor jou en je medebewoners? Je maakt daarbij ook kennis met Nine Star Ki (een vorm van astrologie) en je krijgt uitleg hoe je huis van invloed is op jou.

We werken met de plattegronden die we in de workshop hebben uitgewerkt en duiken nog verder in de wereld van Feng Shui.

Op dezelfde wijze als tijdens de workshop word je via live-webinars met hand-outs en werkbladen stap voor stap meegenomen, zodat je je eigen huis kunt analyseren en oplossingen vindt die persoonlijk en passend zijn.

Persoonlijk consult via videocall

Consulten via videocall gaan op basis van uurtarief (97 euro) Vooraf stuur je mij de plattegrond van je huis zodat ik de analyse kan voorbereiden. Tijdens de videocall geef je mij een virtuele rondleiding en licht ik de persoonlijke Feng Shui adviezen toe.

Cursus Feng Shui

Gratis Feng Shui lezing via Google meets

Lezingen over Feng Shui zijn bijzonder, inspirerend en aan te passen aan de groep waar de lezing voor gegeven wordt. Lezingen kunnen ook online worden georganiseerd. Lezingen zijn gratis. Om een lezing aan te vragen kan contact worden opgenomen.

Wist je dat? Feng Shui aan de keukentafel!

Wist je dat je zelf een workshop kunt organiseren? Wanneer je 4 tot 6 deelnemers hebt, kunnen we een workshopdatum plannen die jou uitkomt! Voorlopig worden workshops online georganiseerd.  Neem contact op voor meer informatie.