Tips, cursus en advies | "Verander je huis, verander je leven!"
Vragen? Bel mij op +31 657 025 144

Feng Shui agenda

Feng Shui Agenda

CursuCursus Feng Shuis Feng Shui

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die zelf met Feng Shui aan de slag wil in zijn eigen huis. Leer alles wat je nodig hebt om je eigen huis Feng Shui te maken en te houden. Let op, dit is meer dan alleen Feng Shui basics leren, immers: Verander je huis, verander je leven! Meer informatie kun je vinden via deze link.

Cursus Feng Shui wordt in het najaar van 2018 weer gegeven. Zondag 4 november, 10 tot 17 uur. Zondag 11 november 10 tot 17.00 uur en zondag 18 november 10 tot 15.00 uur. Inclusief lunch, werkmap en benodigde materialen.

Feng Shui en Nine Star Ki workshops

Ja! Ze komen er weer aan! De workshops komen weer in de agenda! Hieronder een lijst met steden die we dit jaar aandoen:

Amersfoort 14 oktober 2018, 13.30 – 16.00 uur, inschrijving nog niet geopend.

Zwolle, Gouda, Alkmaar, Rotterdam, Amsterdam. Data en workshoplocaties worden nog uitgezocht.

Heb je tips voor een toffe locatie of zou je graag de workshop willen zien in een plaats bij jou in de buurt? We zijn heel benieuwd naar je voorstel! Stuur dan een mailtje via het contactformulier.

De workshops zijn bedoeld als eerste kennismaking met Feng Shui of Nine Star Ki. Ben je nieuwsgierig naar wat het inhoudt maar wil je niet direct een 5 daagse cursus volgen? Dan is een workshop iets voor jou! In  kun je ervaren wat een bijzondere inzichten Feng Shui en Nine Star Ki kunnen verschaffen.

Gratis Feng Shui lezing aanvragen

Lezingen over Feng Shui zijn bijzonder, inspirerend en aan te passen aan de groep waar de lezing voor gegeven wordt. Lezingen zijn gratis, houd moet echter wel rekening met reis- en parkeerkosten. Om een lezing aan te vragen kan contact worden opgenomen.

Wist je dat? Feng Shui aan de keukentafel!

Wist je dat je zelf een workshop kunt organiseren? Wanneer je 4 tot 6 deelnemers hebt, kunnen we een workshopdatum plannen die jou uitkomt! Als dat handig is kan het ook op een locatie die jullie kiezen. Neem contact op voor meer informatie.

 

 

 

Laatste berichten

Wieke van Leeuwen is Red Ribbon Professional Feng Shui Consultant aangesloten bij het Internationale Feng Shui Gilde.

NewLogo2007

"The International Feng Shui Guild is a large worldwide network of professionals who are shaping the future of Feng Shui and its practical application in the home, business, and community."