Tips, cursus en advies | "Verander je huis, verander je leven!"
Vragen? Bel mij op +31 657 025 144

Feng Shui agenda

Feng Shui Agenda

Workshop Feng Shui

Feng Shui workshopwoensdag 25 september 2019 10.00 – 12.00 uur | Van Leeuwen Feng Shui, Leusden| Feng Shui, de kunst van het inrichten. Tijdens deze workshop maak je kennis met de basisbeginselen van Feng Shui. Ben je benieuwd hoe je jouw huiskamer eenvoudig verandert: van chaos naar rust, van kil naar gezelligheid? Of wil je veranderingen in de slaapkamer? Tijdens deze workshop werken we met de basisprincipes van Feng Shui en legt Feng Shui professional Wieke van Leeuwen in 2 uur uit hoe je de sfeer in de ruimte kunt veranderen. tickets

Open Office

Elke donderdag tussen 9.30 en 11 uur ben je welkom bij de ‘open office’. Wandel binnen en kom bladeren in de Feng Shui boeken die ik in mijn kantoor heb staan.

Ik ben gewoon aan het werk, maar je bent welkom voor een kopje koffie of thee en algemene informatie over Feng Shui. Ik vertel je graag meer over deze bijzondere kunst van het inrichten.

Wanneer je een specifieke vraag hebt over jouw huis, neem je je plattegrond en foto’s van de ruimte mee en beantwoord ik je vraag ter plekke. Het beantwoorden van een specifieke vraag is 49 euro (per half uur). Dat kun je contant voldoen of pinnen.

Online Feng Shui basics leren

Deze winter kun je online Feng Shui basics leren bij Van Leeuwen Feng Shui. Hou de website en de facebookpagina in de gaten voor meer informatie.

 

Cursus Feng Shui

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die zelf met Feng Shui aan de slag wil in zijn eigen huis. Leer alles wat je nodig

Cursus Feng Shui

hebt om je eigen huis Feng Shui te maken en te houden. Let op, dit is meer dan alleen Feng Shui basics leren, immers: Verander je huis, verander je leven! Meer informatie kun je vinden via deze link.

Cursus Feng Shui wordt in het voorjaar van 2020 weer gegeven.  Heb je interesse? Laat even weten welke dagen jou goed uitkomen, wellicht kunnen we daarmee rekeningen houden in onze planning!

Gratis Feng Shui lezing aanvragen

Lezingen over Feng Shui zijn bijzonder, inspirerend en aan te passen aan de groep waar de lezing voor gegeven wordt. Lezingen zijn gratis, houd moet echter wel rekening met reis- en parkeerkosten. Om een lezing aan te vragen kan contact worden opgenomen.

Wist je dat? Feng Shui aan de keukentafel!

Wist je dat je zelf een workshop kunt organiseren? Wanneer je 4 tot 6 deelnemers hebt, kunnen we een workshopdatum plannen die jou uitkomt! Als dat handig is kan het ook op een locatie die jullie kiezen. Neem contact op voor meer informatie.

Heb je tips voor een toffe locatie of zou je graag de workshop willen zien in een plaats bij jou in de buurt? We zijn heel benieuwd naar je voorstel! Stuur dan een mailtje via het contactformulier.

De workshops zijn bedoeld als eerste kennismaking met Feng Shui of Nine Star Ki. Ben je nieuwsgierig naar wat het inhoudt maar wil je niet direct een 5 daagse cursus volgen? Dan is een workshop iets voor jou! In  kun je ervaren wat een bijzondere inzichten Feng Shui en Nine Star Ki kunnen verschaffen.

 

 

 

Laatste berichten

Wieke van Leeuwen is Red Ribbon Professional Feng Shui Consultant aangesloten bij het Internationale Feng Shui Gilde.

NewLogo2007

"The International Feng Shui Guild is a large worldwide network of professionals who are shaping the future of Feng Shui and its practical application in the home, business, and community."