Alles is energie

Het eerste en belangrijkste punt dat je goed moet begrijpen als je met Feng Shui aan de slag gaat is: Alles is energie. Feng Shui tip #1 is dan ook, leer zélf om energie te voelen. Iedereen heeft vast weleens de ervaring gehad dat je een ruimte binnen kwam en dat je je er niet prettig voelde. Zo’n vibe kan ontstaan zijn doordat er bijvoorbeeld net ruzie was, of doordat de ruimte niet voldoende verlicht of gelucht wordt. Maar je hebt vast ook weleens de ervaring gehad dat het ergens juist een bijzonder prettige atmosfeer had.

Probeer het zelf!

Wanneer je de komende dagen een ruimte binnenkomt, probeer je dan eens te richten op hoe de ruimtes aanvoelen:

  • Wanneer je binnenkomt, focus je dan op je lijf
  • Hoe reageert je lijf? Verkramp je, voel je je opgelucht, voel misschien emoties (een brok in je keel)
  • Heb je het warm, krijg je het koud?
  • Je hoeft alleen te registreren wat er gebeurt, verder niets

Door steeds opnieuw te oefenen ga je merken dat de indrukken die je van ruimtes krijgt heel erg kunnen verschillen. Het is een kwestie van vaak doen, zo leer je meer open te staan voor het feit dat alles energie is.

Feng Shui

Feng Shui is een filosofie die je termen en handvatten geeft om ‘uit te leggen’ wat je zojuist voelde. Ook geeft Feng Shui oplossingen voor ruimtes waarin de energie niet prettig voelt. De oplossingen zijn vaak heel gevarieerd: van opruimen, tot space-clearing tot het verplaatsen van meubels. Hoe je met Feng Shui kunt inrichten kun je zelf leren in de cursus Feng Shui. Je bent van harte welkom!

Feng Shui grow

Voor persoonlijk advies nodig ik je uit om contact op te nemen voor een consult.

Wil je leren hoe je energie kunt voelen. Je kunt daarvoor persoonlijke begeleiding krijgen. Kijk daarvoor op www.derozengaarde.nl

Geef een reactie