Je praktijk ruimte inrichten met Feng Shui

Je wilt je clienten een ervaring bieden waarbij ze ontspannen. Of je nou een praktijk hebt voor massage, voetreflextherapie, Reiki of mindfullness: je kunt je praktijkruimte inrichten volgens de Feng Shui principes om deze optimaal in balans te krijgen.

Van Leeuwen Feng Shui verzorgt de cursusdag voor de inrichting van praktijkruimtes. Een energieke en interactieve dag, waarbij iedereen aan de slag gaat met zijn eigen praktijk. Afhankelijk van de groepsgrootte wordt de cursus met 1 of meerder trainers gegeven.  In november gaven we met 2 trainers een dergelijke nascholingsdag voor de Nederlandse Vereniging van Voetreflextherapeuten (KTNO/BATC). Deze nascholingsdag kan worden geaccrediteerd.

Feng Shui in de praktijk nascholing 02

Deze nascholingsdag ga je aan het werk met:

  • De 5-elementen: water, hout, vuur, aarde en metaal.
  • Hoe pas de elementen toe in je praktijkruimte?
  • Wat is de beste plek voor je behandeltafel of stoel?
  • Wat ontbreekt er nog in jouw praktijk?
  • Oftewel hoe breng je balans in de energie in de ruimte.

FengShui in de praktijk nascholing 03 Feng Shui in de praktijk cursus 05 FengShui in de praktijk cursus 05 fengshui in de praktijk cursus 06 Fengshui in de praktijk nascholing 07 Feng Shui in de praktijk nascholing 08 Feng Shui in de praktijk

In nascholing/cursus dag van 6 uur krijg je eerst uitleg over de basisbeginselen van Feng Shui waarna je aan de hand van je eigen meegebrachte foto’s en plattegronden aan de slag gaat. Alle plattegronden worden besproken en teruggekoppeld, dus je gaat altijd met goede informatie en tips naar huis en bent na deze cursusdag in staat om je eigen praktijkruimte in balans te krijgen.

Heb je interesse in deze cursusdag als therapeut? Neem contact op met Wieke over individuele nascholing.

Heb je als vereniging interesse om deze dag als nascholing aan te bieden aan je leden? Informeer naar de mogelijkheden door het onderstaande formulier in te vullen. De inhoud van de cursus kan namelijk worden aangepast aan de wensen van de organisatie zoals:

  • De duur van de cursus
  • De inhoud specifiek voor de doelgroep
  • De mate van interactie met de trainers
  • De inhoud van de syllabus

We helpen je graag verder met een passend aanbod.
 

Geef een reactie