Tips, cursus en advies | "Verander je huis, verander je leven!"
Vragen? Bel mij op +31 657 025 144

Workshops

Workshops en lezingen

In juli 2018 zullen nieuwe data verschijnen via www.fngsh.com

Workshops zijn bedoeld om in een paar uur iets meer te weten te komen over Feng Shui of Nine Star Ki. Dat kan soms over een thema gaan zoals werk of gezin. Wil je er eens wat meer vanaf weten en wil je je huis aan een eerste analyse onderwerpen? Dan is een workshop ideaal. Je kan zelf je datum prikken voor een workshop vanaf 4 personen. Al vaststaande data kun je vinden in de Feng Shui agenda. Wanneer je dieper wil ingaan en zelf kennis wil opdoen van Feng Shui dan kun je ook de cursus volgen.

Workshop Kennismaken met Feng Shui

In juli 2018 zullen nieuwe data verschijnen via www.fngsh.com

Is een workshop van 2 uur waarin je aan de slag gaat met de plattegrond van je eigen woning. Je maakt kennis met de basisprincipes en tekent zelf een BaGua over je plattegrond. Tijdens de workshop kun je meeluisteren naar de vraagstukken van anderen en op deze manier krijg je een heleboel praktische tips mee naar huis!

Workshop Kennismaken met Nine Star Ki

In juli 2018 zullen nieuwe data verschijnen via www.fngsh.com

In deze workshop krijg je uitleg over je eigen Nine Star Ki getallen, wat ze betekenen en hoe jij zelf balans kunt vinden in je leven. Er is in deze 2 uur durende workshop voldoende tijd om ook andere getallen te berekenen, van partner, familie of vrienden.

 

Workshop op maat

Workshops kunnen ook op locatie worden gegeven, dan moet ook rekening worden gehouden met reiskosten. Met een groep van minimaal 4 personen kun je een aanvraag doen voor een workshop. Aan de hand van de inhoud stel ik een aantal uur/dagen en de kosten vast. Je krijgt van te voren een offerte met een workshopplan. Deze workshops op maat zijn heel geschikt voor professionals die op een andere wijze naar hun werk willen kijken. Denk aan leerkrachten die Feng Shui willen toepassen in de klas. Of leidinggevenden die geïnformeerd willen worden over de toepassing van Nine Star Ki bij het aansturen van een team.

Lezingen

Lezingen kunnen worden aangevraagd en worden aangepast aan de interesse van de groep. Informeer naar de mogelijkheden voor specifieke onderwerpen of workshop onderdelen verwerkt in de lezingen.

Eerder gaf ik lezingen voor:

  • Mama Café Leusden
  • Centrum voor Jeugd en Gezin
  • Vereniging voor Voetreflexologen
  • Spirituele cadeaushop Tara Boeddha
  • Vrouwen Netwerk Leusden
  • Bewust Amersfoort

in de agenda staan lezingen bij:

  • Salon de Beaufort
  • Coach Confetti

 

 

 

Laatste berichten

Wieke van Leeuwen is Red Ribbon Professional Feng Shui Consultant aangesloten bij het Internationale Feng Shui Gilde.

NewLogo2007

"The International Feng Shui Guild is a large worldwide network of professionals who are shaping the future of Feng Shui and its practical application in the home, business, and community."