Workshops Feng Shui

Feng Shui cursusvrijdag 24 januari 2020 10.00 – 12.00 uur | Van Leeuwen Feng Shui, Leusden | Feng Shui, de kunst van het inrichten. Tijdens deze workshop maak je kennis met de basisbeginselen van Feng Shui. Ben je benieuwd hoe je jouw huiskamer eenvoudig verandert: van chaos naar rust, van kil naar gezelligheid? Of wil je veranderingen in de slaapkamer? Tijdens deze workshop werken we met de basisprincipes van Feng Shui en legt Feng Shui professional Wieke van Leeuwen in 2 uur uit hoe je de sfeer in de ruimte kunt veranderen. tickets

woensdag 19 februari 2020 10.00-12.00 uur | Van Leeuwen Feng Shui, Leusden | Feng Shui, de kunst van het inrichten. Tijdens deze workshop maak je kennis met de basisbeginselen van Feng Shui. Ben je benieuwd hoe je jouw huiskamer eenvoudig verandert: van chaos naar rust, van kil naar gezelligheid? Of wil je veranderingen in de slaapkamer? Tijdens deze workshop werken we met de basisprincipes van Feng Shui en legt Feng Shui professional Wieke van Leeuwen in 2 uur uit hoe je de sfeer in de ruimte kunt veranderen.tickets

Workshops ‘je huiskamer een RUSTPUNT’

Nog geen datum | Benieuwd hoe je jouw huiskamer eenvoudig verandert: van chaos naar rust, van kil naar gezelligheid? Kijk samen met Feng Shui professional Wieke van Leeuwen in 2 uur kritisch naar je huiskamer en ontdek welke dingen jij als eerste moet aanpakken om van je huiskamer een rustpunt te maken. Tickets

Meer info over de workshops van Van Leeuwen Feng Shui

Workshops zijn bedoeld om in een paar uur iets meer te weten te komen over Feng Shui of Nine Star Ki. Dat kan soms over een thema gaan zoals werk of gezin. Wil je er eens wat meer vanaf weten en wil je je huis aan een eerste analyse onderwerpen? Dan is een workshop ideaal. Je kan zelf je datum prikken voor een workshop vanaf 4 personen. Al vaststaande data kun je vinden in de Feng Shui agenda. Wanneer je dieper wil ingaan en zelf kennis wil opdoen van Feng Shui dan kun je ook de cursus volgen.

Workshop Kennismaken met Feng Shui

Is een workshop van 2 uur waarin je aan de slag gaat met de plattegrond van je eigen woning. Je maakt kennis met de basisprincipes en tekent zelf een BaGua over je plattegrond. Tijdens de workshop kun je meeluisteren naar de vraagstukken van anderen en op deze manier krijg je een heleboel praktische tips mee naar huis!

Workshop Kennismaken met Nine Star Ki

In deze workshop krijg je uitleg over je eigen Nine Star Ki getallen, wat ze betekenen en hoe jij zelf balans kunt vinden in je leven. Er is in deze 2 uur durende workshop voldoende tijd om ook andere getallen te berekenen, van partner, familie of vrienden.

Workshop op maat

Workshops kunnen ook op locatie worden gegeven, dan moet ook rekening worden gehouden met reiskosten. Met een groep van minimaal 4 personen kun je een aanvraag doen voor een workshop. Aan de hand van de inhoud stel ik een aantal uur/dagen en de kosten vast. Je krijgt van te voren een offerte met een workshopplan. Deze workshops op maat zijn heel geschikt voor professionals die op een andere wijze naar hun werk willen kijken. Denk aan leerkrachten die Feng Shui willen toepassen in de klas. Of leidinggevenden die geïnformeerd willen worden over de toepassing van Nine Star Ki bij het aansturen van een team.

Lezingen

Lezingen kunnen worden aangevraagd en worden aangepast aan de interesse van de groep. Informeer naar de mogelijkheden voor specifieke onderwerpen of workshop onderdelen verwerkt in de lezingen.

Eerder gaf ik lezingen voor:

  • Mama Café Leusden
  • Centrum voor Jeugd en Gezin
  • Vereniging voor Voetreflexologen
  • Spirituele cadeaushop Tara Boeddha
  • Vrouwen Netwerk Leusden
  • Bewust Amersfoort
  • Coach Confetti
  • Stille Wateren (in Amersfoort)
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]