Binnenkijken

Niets leukers dan binnenkijken! Nieuwsgierig naar hoe een huis er uit kan zien na het toepassen van Feng Shui? Deze twee lieve mensen lieten 2,5 jaar na het Feng Shui consult zien hoe ontzettend mooi hun huis is geworden! Eerst heb ik een paar mooie voor- en na plaatjes.

voordeur voor   voordeur nieuw

badkamer voor   badkamer na

logeerkamer voor   logeerkamer na

Andere voorbeelden

De rest van het huis was de metamorfose zó groot (ze zaten destijds midden in een verbouwing) dat het logischer is om gewoon het prachtige eindresultaat te laten zien:

nieuw bedgordijnDe hele slaapkamer is vrij neutraal ingericht met taupe tinten en een warme vloerbedekking. Passend bij de bewoners is er gekozen voor een schilderij en beddengoed met veel ‘vuur’ tinten. De zware verduisterende gordijnen geven een geborgen gevoel aan de grote slaapkamer.

 

 

 

 

Handig

spiegel verborgenDe passpiegel van de inloopkast is hier niet óp de deur bevestigd, maar erachter, zodat hij ’s nachts kan worden afgeschermd.

 

 Atelier

AtelierLady of the house in haar atelier: na het Feng Shui advies niet meer weggestopt in de kleinste zolderkamer, maar in de grote lichte zolderkamer in 3 en 4_hout. Passend bij haar eigen Nine Star Ki getallen. Deze schilderijen zijn overigens te koop! Je kunt Marjan volgen via twitter: @marjanvanhessen

painting

 

 

 

 

 

 

 

Metamorfose

Nog een paar mooie foto’s van beneden. Misschien komt het je bekend voor? Dat zou best kunnen, Rob’s Grote Tuinverbouwing heeft namelijk voor een metamorfose gezorgd in de tuin. En natuurlijk de super hippe finishing touches in de woonkamer door interieurstyliste Jorna.

tuin    kast binnenkijken    binnenkijken

woonkamer binnenkijken    eetkamer binnenkijken    wijnkast na